Ako pri predaji ušetriť čas?

Ako pri predaji ušetriť čas?

Na začiatok by som povedal, že najdôležitejším krokom pri predaji je správna prezentácia nehnuteľnosti.                                                                                   

Dnešná doba priniesla pre propagovanie nehnuteľnosti úžasné technológie, ktoré významne ovplyvňujú aj to, ako si potenciálni záujemcovia hľadajú svoje budúce bývanie, či je to prenájom alebo investícia do vlastného bytu alebo domu.

Preto ja pre propagovanie nehnuteľnosti využívam profesionálneho fotografa, ktorý mi vytvorí fotografie, video prehliadku a 3D virtuálnu prehliadku a ja to všetko využijem na vytvorenie vlastnej stránky nehnuteľnosti.

Vďaka 3D virtuálnej prehliadke je možné vykonať obhliadku nehnuteľnosti virtuálne, kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Znamená to úsporu času a nákladov na strane predávajúceho a kupujúceho. Záujemca nemusí obchádzať nehnuteľnosti, ktoré z rôznych dôvodov nevyhovujú jeho predstavám a realitný maklér absolvuje fyzické obhliadky už iba so záujemcami, ktorí si predmetnú nehnuteľnosť "naštudovali" už virtuálne. Kupujúci si pochvaľujú aj možnosť neobmedzených "návratov" do nehnuteľností s 3D prehliadkou po vykonaní fyzickej obhliadky.

Vlastná stránka nehnuteľnosti obsahuje popis danej nehnuteľnosti s profesionálnymi fotografiami, presnou polohou určenou na google mape, video prehliadkou, 3D virtuálnou prehliadkou a pôdorysom. Toto všetko dohromady pomáha ušetriť čas a peniaze pri predaji.

Prikladám aj video.

Walter Breuer
Autor: Walter Breuer

Predávam v lokalitách Prievidza, Partizánske, Topoľčany a som v tom úspešný.

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

Aké povinnosti Vás čakajú po kúpe nehnuteľnosti?

spracovaním osobných údajov