Čo nás čaká pri predaji nehnuteľnosti po pandémii koronavírusu?

Čo nás čaká pri predaji nehnuteľnosti po pandémii koronavírusu?

Čo nás čaká pri predaji nehnuteľnosti po pandémii koronavírusu?

Aktuálna situácia týkajúca sa koronavírusu ako aj s tým súvisiaca avizovaná ekonomická kríza prinesie bezpochyby zmeny aj na realitnom trhu.

Momentálne sa väčšina aktivít na trhu s nehnuteľnosťami výrazne spomalila a najviac sa to dotýka samotného predaja.

Čo sa bude diať  na realitnom trhu ďalej? Záleží to v prvom rade od toho,  ako dlho bude koronavírus na Slovensku trvať. Z môjho pohľadu sa rast cien nehnuteľností nielen zastaví, ale  naopak  reality pôjdu postupne dole o cca  10 až 20%.

Dôsledkom je aj sprísnenie podmienok  na získanie hypotéky pre  podnikateľov v bankách. Z toho dôvodu sa zníži dopyt po nehnuteľnostiach.

Pre predávajúcich bude nutné zamerať sa na správne pripravenie nehnuteľnosti na predaj.  

Profesionálne nastavenie ceny a marketingu bude veľmi dôležité k získaniu  čo najväčšieho množstva záujemcov o kúpu nehnuteľnosti.

Ja a moji kolegovia v Butterfly-reality využívame všetky technológie ktoré pri predaji nehnuteľnosti pomáhajú.

Patrí k nim:

Home staging a profesionálne fotografie.

Hovorí sa, že jeme očami. A nehnuteľnosť je na tom podobne. To, ako na nás pôsobí rozhoduje či ju kúpime alebo nie. Profesionálne fotografie a Homestaging sú nástroje, vďaka ktorým si záujemca vašu nehnuteľnosť zamiluje. Pomáha vyniknúť medzi ostatnými inzerátmi.

3D scen nehnuteľnosti.

Najmodernejšia technológia podporujúca predaj nehnuteľnosti. Vďaka 3D scenu, získa záujemca detailný prehľad o byte či dome. K čomu je to dobré? Zaujať záujemcu, predstaviť mu vopred čo ho čaká a samotnej obhliadke nie je prekvapený. Naopak „ide už na istotu“. Zväčša je to už  vážny záujemca.

 

Videoprehliadky.

Predávať dnes nehnuteľnosť a nepoužiť k tomu video? Nemysliteľné. Ľudia milujú video. Všetci pozeráme radšej video, ako len statické fotky. Video prehliadka pritiahne ešte viac záujemcov.

 

Stránka nehnuteľnosti.

Dnes nestačí len inzerovať na realitných portáloch. Vytvorím pre vašu nehnuteľnosť stránku, kde bude prezentovaná len ta vaša. Pozrite sa ako taká stránka môže vyzerať:   www.walterbreuer.sk  -  top ponuky.

 

Reklama na sociálnych sieťach.

Sociálne siete hýbu svetom a tak isto hýbu predajom nehnuteľnosti. Čo ďalšie treba urobiť pre efektívnejší predaj? Vytvoriť platenú propagáciu na Facebooku a zacieliť reklamu na tu správnu cieľovú skupinu.

 

  Pôdorysy.              

Pre potencionálneho záujemcu je veľmi dôležité mať predstavu o priestore. Ako by mohol v nehnuteľnosti žiť, ako ju zariadiť, ako sa do nej „vojsť“ so všetkými členmi rodiny a vecami. Pôdorysy sú pri inzerovaní nehnuteľnosti samozrejmosťou.

 

Viete si predstaviť takúto spoluprácu?

Neváhajte a kontaktujte ma. Rád Vám pomôžem predať vašu nehnuteľnosť čo najvýhodnejšie.

 

Walter Breuer
Autor: Walter Breuer

Predávam v lokalitách Prievidza, Partizánske, Topoľčany a som v tom úspešný.

 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

Aké povinnosti Vás čakajú po kúpe nehnuteľnosti?

spracovaním osobných údajov